Mijn favorieten

Styling

Ik ben ook een ervaren woningstyliste en heb vele huizen ingericht en "gestyled" ter bevordering van de verkoop. Door een woning alleen al op te ruimen (leger maken) en wat meubels te verschuiven en eventueel wat trendy woonaccessoires toe te voegen maakt al dat op de foto goed te zien is hoe ruim de woning is en wat de mogelijkheden zijn. Te veel spullen maken de woning klein en op de foto onoverzichtelijk.

Of soms heeft de woning een hele specifieke inrichtingsstijl en werkt een meer algemeen leuk gevonden inrichting beter. Ook voor een woning geldt: “je maakt maar 1 keer de eerste indruk”. Voor al mijn verkoopopdrachten geef ik een gratis verkoop styling advies. Zelf heb ik veel woonaccessoires en voor een complete inrichting werk ik met andere verkoopstylistes samen.

Uiteraard worden alle woningen professioneel gefotografeerd. Interieur fotografie voor de verkooppresentatie op internet is een vak apart. Zelf begeleid ik de foto-shoot en controleer de foto’s ter plekke of alles erbij zit voor de perfecte presentatie.